Site Overlay

Voor particulieren

Energetische en psycho- emotionele begeleiding

Door samen te leven met andere mensen ontstaan relaties. In deze relaties blijft een natuurlijk verlangen bestaan om in verbinding te blijven met uw kernbehoefte. Omdat iedereen uniek is en niet dezelfde verlangens of noden heeft, kunnen er grensconflicten ontstaan.

Soms wint de één en soms verliest de ander. Soms bent u letterlijk iets kwijt. Dit kan uw eigenwaarde zijn of uw gezondheid. Op zulke momenten doen we beroep op onze overlevingsstrategie en verliezen we een deel van onze behoefte. Noodgedwongen moeten we ons inperken in wie we werkelijk zijn.

Opeens merkt u dat u niet bent die u wilt zijn. U heeft zich teveel aangepast en u heeft het gevoel dat u tegen een muur loopt. Vaak zitten er achter deze muur verdrietige herinneringen opgeslagen. De muur dient als bescherming en voorkomt dat u oude pijn, angst of woede naar boven haalt en relaties kapot maakt.

De muur staat symbool voor de weerstand die u voelt. Weerstand belemmert u in uw vrijheid van wat u eigenlijk wilt doen. U besluit dat het niet zo langer kan en dat er iets moet gebeuren, anders hoeft het voor u niet meer. U begint naar oplossingen te zoeken om in balans te komen.

Het menselijk organisme reageert op de onbalans net zolang tot er een nieuw evenwicht is gevonden. De confronterende situatie vermijden is niet de oplossing, dat weet u wel! Maar wat de hulpbron is weet u niet, op dat moment komen wij in beeld.