Site Overlay

NEI

NEI

Neuro Emotionele Integratie- is ontwikkelt door arts Roy Martina. Het is ontstaan uit de reguliere psychotherapie in combinatie met NLP en Oosterse geneeswijzen. NEI maakt gebruik van dezelfde energiebanen als de acupuncturist en van de energiebanen van de chakras.

NEI is een methode waarmee snel onverwerkte emoties uit het verleden kunnen worden opgespoord. Hierbij maken we gebruik van de o-ring test van dr. Omura of we testen met de biotensor. Wanneer we een specifieke vraag stellen meten we de weerstand van uw lichaam. De ene keer krijgen we tijdens het testen een zwakke spier en de andere keer een sterke spier. Zo kunnen we met uw onbewuste communiceren zonder tussenkomst van allerlei innerlijke en uiterlijke controlemechanismen.

Samen gaan we naar het moment waarop u de niet verwerkte emotie voor de eerste keer heeft gevoeld. Vervolgens nodigen wij u uit om de geblokkeerde emotie los te laten. Uw handen worden in verbinding gebracht met de Emotioneel Therapeutische Punten. Door deze punten met elkaar te verbinden kunt u de emotie verwerken in de hersenen. Tegelijkertijd masseren wij met de vingers op specifieke acupunten, waardoor de emotie wordt geïntegreerd en verwerkt en de energie kan stromen. U komt weer in balans.