Site Overlay

EFT

EFT, Voeding en supplementen

Emotionele Psychologie (EFT)
Wanneer energie niet kan stromen veroorzaakt dat in de energiebanen emotionele klachten. Zoals emotionele onevenwichtigheid, onbewuste sabotage en fysieke klachten. Met EFT kunnen we deze onbalans opheffen. U leert bij ons welke punten u kunt masseren en hoe u emotionele en fyskieke balans kunt activeren. Deze methode is ook heel geschikt om kinderen te leren hoe ze zichzelf in balans kunnen brengen.

Voeding en voedingssupplementen
Ieder mens heeft vitaminen en mineralen nodig om het lichaam goed te laten functioneren. Verlies aan voedingsstoffen ontstaat door de industriele bewerking van voeding, halffabricaten en kant-en-klaarmaaltijden. Klachten zoals slaapproblemen, stress, zwakte in de spieren, griep en zware verkoudheid, spijsverteringsklachten, te weinig energie, kunnen door gebruik van voeding en voedingssupplementen het lichaam goed ondersteunen waardoor de levenskwaliteit aanzienlijk verbetert.

Medicijnen (soms noodzakelijk) zijn lichaamsvreemde stoffen en werken zelfstandig in het lichaam. Ze veroorzaken stress in ons systeem. We willen ze via de lever zo snel mogelijk afbreken. Ze vernietigen het teamwork van de voedingsstoffen en de supplementen. Als u bijvoorbeeld Statinen moet slikken, wordt de opname van de voedingsstof Ubiquinol in de cellen geblokkeerd. Hart, hersenen, spieren, alvleesklier, nieren en lever hebben veel ubiquinol nodig om goed te functioneren. Let wel vooraf advies over dit middel is noodzakelijk!