Site Overlay

Contact

Contact

Voor alle energetische, psycho- emotionele en lichaamsgerichte begeleiding. Stress begint onschuldig, maar kan uitdraaien op een ziekte als stress chronisch wordt. Heel uw systeem reageert hierop. Emoties worden niet meer verwerkt, u hebt last van malende gedachten, u kunt slecht inslapen, en kunt zich doodmoe voelen. Met therapie en advies over voeding en voedingssupplementen kunt u uw zelfgenezend vermogen ondersteunen naar gezondheid.

Sonia den Toonder

Praktijkadres:

Molenpolderweg 22A
4401 NP Yerseke
Tel.: 06-22366811
Uitsluitend op afspraak!

Een sessie of intake duurt ongeveer 1 uur. Gemiddeld heeft u 6 sessies nodig om een wijziging te bereiken en daarmee klachten te zien verminderen of te zien verdwijnen. De kosten voor een sessie of intake zijn 75 euro inclusief btw. U wordt vriendelijk verzocht om ons contant te betalen. 

Op verzoek komen wij ook aan huis. Hier reken ik reiskosten voor.

Wat betekent de naam “Akasha” ? Akasha refereert aan een veld in de kosmos waar alle gedachten, emoties en gebeurtenissen van alle tijden tot op heden worden opgeslagen en die voor iedereen toegankelijk zijn via het onbewuste. Want ik ga er vanuit dat iedereen oplossingen in zich heeft, oplossingen die bereikbaar zijn via het onbewuste denken.